JulbordStocksund

Julbord
Stocksund

Bästa julbord 2024 i Stocksund
på samma ställe


Julbord 2024: Här listar vi bästa julbord, julmiddagar och julmenyer i Stockholm, Malmö, Göteborg och hela Sverige.

Hur mycket kostar ett julbord 2024 i Sverige? Julbordet kostar normalt mellan 495 och 600 kronor. Vilken är billigast & dyrast Julbord i 2024?

Vad är ett traditionellt svenskt julbordet och favoritjulmat? Vanligast på klassiskt Julbordet: julskinka, köttbullar, sill, gravad lax, korv, och Janssons frestelse, pepparkakor och julmust.

Julborden serveras 29 november - 26 december 2024.

Här hittar du alla restauranger som serverar julbord, menyer, priser och julerbjudanden. Från Ikea till Grand Hotell. Välkomna på julbord!


stad...


Cedergrenska Tornet

Cedergrenska Tornet

Kungsvägen 2

182 79 Stocksund

470m

Cedergrenska Tornet osoite

595Kr

Ny meny för 2024 kommer snart...

Julbord på Cedergrenska Tornet 23/11-22/12/2023 från

595Kr


Julmiddagen serveras från och med den 23 november fram till den 22 december och kostar mellan 595-825 sek


MENY JULMIDDAG


Sillar och lax

Brantevikssill, senapssil, matjesill, skogssill, gravad lax med senap, äpple och krasse, varmrökt lax med pepparrot och dill, äggroyal med räkor, sikrom och dillmajonnäs. Till detta serveras klassiska tillbehör som: potatis, brännvinsost, lök och gräddfil.


Kötthantverk

Julskinka, slaktarterrine med portvin och pistage, rullsylta med örter, kallrökt lufttorkat nötinnanlår, vörtbröd, senap, äppelmos och pickels.


Varmt

Köttbullar med gräddsås, lingon och syltade kantareller. Prinskorvar med frasigt bacon och brysselkål. Fläsksida med rödkål och karamelliserade äpplen. Självklart serveras det varma med Janssons frestelse.


Sött

Saffranskaka med mandel och hjortron. Chokladtartlette med mintkrisp. Mjuk pepparkaka med lingonmaräng samt en pralin med punsch och bryntsmör.


Vi börjar med fisken. Våra klassiska julsillar & årets smak som är skogssill. Laxar som har gravats & rökts, även en liten ägg royal med räkor & dillmajonnäs finns här. Detta serveras Självklart med klassiska tillbehör.

Servering nummer två består av kallskuret kötthantverk som julskinka, slaktarterrine, rullsylta & rökt nötinnanlår. Detta serveras med vörtbröd, senap, äppelmos & syrade grönsaker.

På tredje serveringen är det dags för det varma. Köttbullar, prinskorv & glaserad fläsksida där varje klassiker har fått ett passande tillbehör & självklart kommer det en anjovisstinn Janssons frestelse med detta.

Vi avslutar såklart med det söta, tre bakverk i form av en chokladtartlette med mint, en saffranskaka med hjortron och en mjuk pepparkaka med lingon dukas fram. Här hittar ni även årets julpralin med smak av punsch och brynt smör.


Bruncher.se